Stuur jij je ervaren medewerkers met een gerust hart op vakantie?

De zomerperiode staat weer voor de deur en na deze hectische periode, is iedereen hard toe aan een welverdiende vakantie. Dat geldt zeker voor de operators in de levensmiddelenindustrie. Zij hebben de afgelopen periode extra hard gewerkt, zodat de schappen in de supermarkten steeds aangevuld konden worden.

De vakantieperiode staat er ook om bekend dat er wat meer mis gaat in productie. Meer fouten maken is “normaal” als:

  • je in de zomer niet met je vaste team werkt;
  • een nieuwe lijn opstart;
  • een extra ploeg gaat inwerken.

Of niet?!

Het kan ook anders! Een van onze klanten opende vorig jaar een gloednieuwe productielocatie. Zij stonden voor de uitdaging om een groot aantal medewerkers voor de nieuwe productielijnen op te leiden, zodat ze konden opschalen naar een vijf-ploegensysteem. Door middel van werkplekopleidingen werden alle medewerkers snel inzetbaar op hun werkplek.

Nu de zomer voor de deur staat, kunnen zij met een gerust hart op vakantie. De operators die niet op vakantie zijn, weten van de hoed en de rand op hun werkplek. Uitzendkrachten die komen ondersteunen, worden met enkele modules uit de werkplekopleiding ingewerkt. Zo kunnen zij snel de benodigde handelingen goed uitvoeren.

De operators van onze klant, kunnen met een gerust hart op vakantie en komen daarna weer uitgerust terug. En zo hoort het ook!

Ben je benieuwd naar het werkplekopleiden bij onze klant? Dat kun je lezen in dit artikel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *