Paulusse bedrijfsopleidingen

Paulusse bedrijfsopleidingen is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van werkplekopleidingen in de levensmiddelenindustrie. Wij werken uitsluitend met levensmiddelentechnologen die didactisch onderlegd zijn en weten wat er speelt in de industrie.

Wij zorgen ervoor dat kennis en vaardigheden worden omgezet naar een mooie werkplekopleiding. Alle medewerkers gaan op een eenduidige manier werken. Nieuwe medewerkers worden snel en efficiënt ingewerkt. Kennis en vakmanschap van het bedrijf worden geborgd.

Alle medewerkers van uw bedrijf worden expert op hun werkplek! Dat is de belofte die wij u doen.

Tanja Sleddens

Tanja Sleddens zet werkplekopleidingen in als dé tool om medewerkers in de levensmiddelenindustrie expert te laten worden op hun werkplek. Ze is resultaatgericht, ze is analytisch en ze heeft de technologische kennis om bedrijven te helpen bij het opzetten van een heldere opleidingsstructuur. Met haar jarenlange expertise ondersteunt Tanja opleidingscoördinatoren en leidinggevenden bij het neerzetten van een stevige opleidingsorganisatie. In alles wat ze doet, kijkt ze naar manieren om informatie te ‘borgen’.

Tanja: “Als iedereen binnen de opleidingsorganisatie zijn rol pakt, kunnen bedrijven hun werkplekopleiding zelf voortzetten.”

  Links Tanja, Rechts Martine

Martine Paulusse

Martine Paulusse zet haar passie voor levensmiddelen en haar liefde voor onderwijs in om bedrijven te helpen bij het opleiden van hun medewerkers. Als levensmiddelentechnoloog heeft zij kennis van en inzicht in de processen die zich binnen de levensmiddelenindustrie afspelen. Daardoor kan zij met een praktische inslag opleidingsplannen maken en werkplekopleidingen ontwikkelen. Voor Martine is een opleiding geslaagd wanneer de deelnemers zich hierin helemaal herkennen. Ze hanteert een hoge opleidingsstandaard die past bij toonaangevende bedrijven in de levensmiddelenindustrie.

Martine: “De kwaliteit van levensmiddelen moet perfect zijn, de kwaliteit van opleiden ook.”