Snel en efficiënt medewerkers inwerken dankzij de modules van Paulusse Bedrijfsopleidingen

“Ik sta nu pas twee weken op deze werkplek en ik kan nu al zelfstandig de apparatuur bedienen!” Wat een mooie conclusie is dat! De operator die dit enthousiast vertelt, staat niet op de gemakkelijkste werkplek van de fabriek. Er wordt best iets van hem verwacht en die verwachting maakt hij waar.

Dat beaamt ook zijn mentor: “Eigenlijk hoefde ik niet zo veel uit te leggen. Ik heb hem de modules gegevens voor de nieuwe werkplek en hij kon daar al zoveel informatie uithalen! Hij kwam alleen met gerichte vragen naar mij toe. Bijvoorbeeld of ik hem in de praktijk kon laten zien hoe iets werkte en dat samen met hem kon oefenen.”

Het inwerken van nieuwe medewerkers kost vaak (onnodig) veel tijd. Het is fijn om te zien dat dit ook anders kan! Benieuwd wat de kracht van werkplekopleiden voor jouw bedrijf is?

Wij komen graag een kop koffie drinken en dit vertellen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *