Laat die puberteit maar komen!

Nadat we onze 12,5 verjaardag uitgebreid gevierd hadden, ging onze 13e verjaardag vrijwel onopgemerkt aan ons voorbij. Vreemd eigenlijk, dat de 13e verjaardag niet uitgebreid gevierd wordt. Met 13 beginnen de echte tienerjaren. Met 13 begint de puberteit. Een tijd om volwassen te worden. Om jezelf te worden, je vleugels uit te slaan en keuzes te maken die kenmerkend worden voor de rest van je leven.

De puberteit is een tijd waarin jongeren aan de slag gaan met wat zij belangrijk vinden. Ze weten inmiddels hoe dingen werken en horen en gaan nu kijken wat zij daar zelf van vinden. Ze slaan hun vleugels uit, proberen dingen, kiezen een eigen stijl, stoten een keer hun neus en groeien. Een intensieve, leerzame en vooral mooie tijd, die wordt afgesloten met het etiketje “volwassen”.

En nu zijn wij 13 – dus mogen wij puberen, op weg naar de volwassenheid van ons bedrijf. Hoe dat precies moet, puberen als bedrijf, daar gaan we vanzelf achter komen. Maar het idee van nog iets verder onze vleugels uitslaan, nieuwe dingen ontdekken, nog meer onze eigen stijl bepalen, dat klinkt ons als muziek in de oren. Dat we daarbij nog veel gaan leren, daar kijken we enorm naar uit. De komende 5 jaar mogen we lekker groeien en volwassen worden.

Laat die puberteit maar komen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *