Waarde

Goed opgeleide werknemers zijn gemotiveerder en zorgen voor een betere kwaliteit. Bij alle opleidingen en trainingen staan de leerbehoefte van de deelnemer en het doel van de organisatie centraal.

Vaardigheden

Goed in je werk zijn, daar draaien mijn opleidingen om. In mijn opleidingen ligt het accent op het oefenen van vaardigheden. Geleerde vaardigheden voelen daarna niet meer als (extra) taken, maar als een dagelijkse gewoonte.

Kennis

De opleidingen zijn zo opgebouwd dat de aangeboden kennis altijd ondersteunend is aan de vaardigheden. Alle aangeboden kennis kan direct bij de dagelijkse werkzaamheden worden ingezet.

Motivatie

Betekenisvol werk motiveert. Doordat mijn opleidingen en trainingen het belang van de werkzaamheden benadrukken, motiveert dit werknemers.

Hoe dan?

Omdat een opleiding alleen werkt als deze bij uw bedrijf past, worden alle opleidingen op maat gemaakt. Tijdens de intake wordt uw opleidingsvraag bepaald, daarna ontvangt u een voorstel op maat. De uitvoering van de trainingen gebeurt bij voorkeur in-company, waar mogelijk óp de werkvloer.