Digitale leeromgeving gelanceerd

Een van de leukste én spannendste momenten van een opleiding is de aftrap. De aftrap is het moment waarop de opleiding aan de deelnemers wordt overhandigd en toegelicht. Dit keer was de aftrap extra spannend; we maakten een digitale leeromgeving voor GNT International BV en de aftrap was ook digitaal. De deelnemers waren met gepaste afstand over drie zalen verdeeld en wij zaten op kantoor.

Na een mooie toelichting vanuit het bedrijf waarom opleiden belangrijk is, mochten wij de nieuwe opleiding laten zien. Vervolgens mochten de eerste 14 deelnemers inloggen op hun leeromgeving. Via een laptop, telefoon of tablet. Volgens het BYOD-principe (Bring Your Own Device), kon er worden ingelogd. Afhankelijk van het gekozen device kon dat direct in de omgeving of via de handige app die bij de omgeving hoort. Fijn om te zien dat het iedereen in één keer lukte.

De komende maanden mogen de operators alles gaan leren over het proces op hun afdeling. Wij hopen dat zij net zoveel plezier hebben in het leren als wij hadden met het maken van de leeromgeving!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *