1 oktober – Internationale koffiedag

Ze liggen al weer even in de winkels, pepernoten en speculaas. Daarmee gaan we zoetjes aan richting de feestdagen. Wij zijn dol op feest(dagen)! Als er maar een halve gelegenheid is om iets te vieren, dan zullen we dat niet nalaten. December is dan ook een prima maand voor ons, naast alle gewone feestdagen vieren we dat Tanja weer een jaartje wijzer wordt en ons bedrijf al een jaar van ons samen is.

We zijn zo dol op feest, dat we het te jammer vinden om alleen in december feest te vieren. We vieren ook graag andere dingen. Verjaardagen (uiteraard), de start van een opleiding, het behalen van een diploma of certificaat, het afronden van een opdracht, een nieuwe opdracht… En als er niks officieels te vieren is, dan zoeken we wel een reden om iets te vieren. Vandaag is daar een prima dag voor.

Vandaag is het 1 oktober,  internationale koffiedag. Bij Paulusse bedrijfsopleidingen ook wel bekend als ‘Martines feestdag’. Koffie is haar favoriete drankje (zwart met een chocolaatje ernaast). Het is dan ook niet zo vreemd dat zij deze dag als extra feestdag koos. We vieren deze dag (onder andere) door samen met ons team online koffie te drinken. Even stilstaan bij alle mooie dingen die we samen delen en proosten met een kopje koffie. Benieuwd waarom Martine deze dag uitkoos? Dat kun je hier lezen: https://www.linkedin.com/pulse/koffie-martine-paulusse.

Benieuwd naar Tanja’s favoriete feestdag? Dat snappen we! Maar vandaag staat in het teken van koffie. Tanja’s feestdag vieren we weer in 2021, hou deze pagina in de gaten en vier ook die dag met ons mee.

Wat is jouw favoriete feestdag? Wij zijn benieuwd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *