Lunchsessie over inwerken van nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers, die vind je tegenwoordig niet zomaar. Dus als je een nieuwe medewerker hebt gevonden, dan wil je zorgen dat ze op een goede manier worden ingewerkt. Maar wat is die goede manier? Die vraag staat centraal tijdens de lunchsessie op 31 maart bij Food Tech Brainport in Helmond.

Bij deze nodigen we je uit om deel te nemen aan deze sessie. Heb je al veel ervaring met het inwerken van nieuwe medewerkers? Dan zijn we blij met jouw input tijdens de discussie. Ben je je nog aan het oriënteren op wat werkt voor jouw bedrijf? Kom dan vooral luisteren en leren van ervaringen van anderen.

We zien je graag op 31 maart om 11.30 uur. Deelname is kosteloos, klik hier om je aan te melden en voor informatie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *