Ondersteuning voor onze mentoren

“Autorijden leer je pas echt nadat je je rijbewijs hebt gehaald!”

Een waarheid waar geen speld tussen te krijgen is. En eenmaal op de weg, krijg je vragen waar je tijdens je rijlessen niet opkomt. Bijvoorbeeld hoe die cruise control nu echt werkt, of hoe je ook al weer file parkeert… Wat zou het dan lekker zijn om nog even in de lesauto te stappen en uitleg te krijgen.

Met mentoren is dat niet anders. Tijdens een mentorentraining krijgen mentoren allerlei handvatten om in de praktijk aan de slag te gaan. Aan het einde van de training, zijn zij dan ook echt klaar voor de start. En dan begint het echte werk. Hoe zit het ook al weer met een startgesprek? Of die ene deelnemer die na 8 weken nog steeds geen module heeft afgerond? Om onze mentoren nog beter te ondersteunen, hebben we een mentorenportal. Hierin krijgen mentoren regelmatig extra informatie, die past bij de fase van hun mentoraat.

Van startgesprek tot ervaringsmodule, wij zijn graag dat steuntje in de rug van ‘onze’ mentoren. Bovendien biedt de mentorenportal ook ruimte voor vragen en discussie, aan ons en medementoren van andere bedrijven.

Onze klanten zijn ook enthousiast over de mentorenportal. Noortje van Aart, HR-coördinator bij HAK:

“Werkt fijn die mentorenportal, vind het echt van toegevoegde waarde! Ik zet het ‘mentorendipje’ gelijk ook op de agenda voor het volgende mentorenoverleg.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *