Een productielijn verhuizen

Na een aantal projecten bij nieuwe fabrieken kregen we vorig jaar een heel andere vraag: “We gaan een productielijn verhuizen, kunnen jullie ons helpen met kennis borgen?” Bij het verhuizen van de lijn, verhuizen helaas niet alle medewerkers mee. Daardoor ontstaat het risico dat kennis verloren gaat. Kennis waarvan je wilt dat nieuwe medewerkers deze ook gaan beheersen. Een logische keuze dus om deze vast te leggen in een werkplekopleiding.

Gelukkig kwam de vraag op tijd bij ons, de productielijn draaide nog een klein half jaar op de bestaande locatie. Voldoende tijd om te observeren en heel veel vragen te stellen aan alle medewerkers. Het resultaat? Alle essentiële kennis is vastgelegd in een vijftal werkplekopleidingen; één voor iedere afdeling waar de productielijn uit bestaat.

Inmiddels is de verhuizing een feit, de apparatuur staat op de nieuwe locatie en het proefdraaien kan beginnen. Net als het opleiden. We wensen alle nieuwe medewerkers bij Zwanenberg heel veel succes en plezier op hun nieuwe werkplek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *