Trots op Oktober!

Het afgelopen jaar heeft Zorg in Oktober heel veel aandacht besteed aan het opleiden van de groepsassistenten. Dit zijn de mensen die dagelijks zorgen voor eten en drinken voor de bewoners van deze zorginstelling. Voor deze opleiding werd gekozen voor een blended learning; een combinatie van werkplekopleiden en praktijklessen. De materialen die hiervoor nodig zijn, worden digitaal aangeboden via het platform van aNewSpring.

Dit is zo succesvol geworden, dat deze learning Journey werd genomineerd voor de aNewSpring award. Op 5 maart stonden Kristel Vissers – v/d Geijn en Martine Paulusse op het podium om de zaal te vertellen hoe deze ontdekkingsreis verliep. In de zaal werden zij gesteund door onder andere Milou Roeters, Cor Maas en groepsassistente Nel Vinken, die alle drie een grote rol hebben gespeeld bij het ontwikkelen en uitvoeren van dit traject.

De award ging met een andere partij mee naar huis. Maar wij zijn super trots op wat Oktober heeft neergezet! Binnen één jaar is er een opleiding ontwikkeld en zijn 6 groepsassistenten gestart als deelnemer en verder opgeleid als begeleider. Zij begeleiden nu een groep van 32 collega’s, die inmiddels ook bijna klaar zijn met de opleiding.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *