De digitale mentorentraining komt eraan!

Een extra steuntje in de rug voor mentoren

Bij een goede werkplekopleiding hoort ook een goede mentor. Al jaren verzorgen we daarom mentorentrainingen bij onze klanten. In drie dagdelen bereiden we de mentoren in spe voor op hun nieuwe taak. En met succes. Mentoren beoordelen onze training niet alleen positief, ze geven ook aan dat ze de juiste handvatten krijgen om mee aan de slag te gaan. Wanneer we in de praktijk kijken, zien we enthousiaste mentoren die hun rol heel goed pakken. Ook zien we dat iedere mentor het in het begin soms best spannend vindt om aan de slag te gaan met zijn deelnemers. Een extra steuntje in de rug is dan heel welkom.

Dat steuntje, dat gaan we de mentoren bieden! Na de zomer starten we met onze vernieuwde mentorentraining. De inhoud van de dagdelen blijft uiteraard in tact en er komt een aanvulling bij. De mentoren worden ondersteund door middel van ons leerplatform. In het leerplatform kunnen zij de informatie uit de dagdelen nog eens rustig nalezen en nakijken. Over ieder besproken onderwerp hebben we een kort filmpje gemaakt. Daarnaast staan de voorbereidende en verwerkingsopdrachten voor de mentoren in de leeromgeving klaar. Nadat de mentor de training heeft afgerond, krijgt hij een certificaat en toegang tot de plus-materialen. Iedere maand komt er een nieuw onderwerp aan bod. Deze onderwerpen zijn de onderwerpen die in de praktijk spelen. Mentoren van verschillende bedrijven vertellen waar zij tegenaan liepen tijdens hun mentoraat en hoe zij dit hebben opgelost.
In het platform is mogelijkheid om met elkaar in discussie te gaan. Mentoren kunnen vragen stellen aan elkaar, de begeleiders van de mentorentraining en aan mentoren van andere bedrijven.

Wil een mentor na een jaar gebruik blijven maken van het mentorenplatform? Dan kan een vervolgabonnement worden afgesloten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *