Overzicht jubileummiddag

15 jaar Paulusse bedrijfsopleidingen

Tijd vliegt als je met leuke dingen bezig bent. Vrijdag 24 juni vierden we 15 jaar Paulusse bedrijfsopleidingen. Al 15 jaar mogen we werkplekopleidingen maken voor de leukste bedrijven van Nederland.

Natuurlijk nodigt een jubileum uit om terug te kijken, dus dat deden we kort. Onze blik is vooral vooruit gericht. Wat gaat de toekomst de levensmiddelenindustrie en ons brengen? Dat was het thema van ons jubileum. Door twee korte lezingen en een rondleiding kregen we een beeld van alle uitdagingen en kansen die voor ons liggen. De levensmiddelenindustrie heeft een mooie missie om alle mensen te blijven voorzien van gezonde voeding op een duurzame manier. De technologie gaat daarbij een grote rol spelen, maar uiteraard is dat alleen mogelijk met mensen die deze aansturen. Wij gaan de komende 15 jaar hier weer vol enthousiasme aan bijdragen. We gaan samen graag op weg naar een mooie toekomst!

Klik hier voor een korte foto-impressie van de jubileummiddag.

 

4 antwoorden
 1. Mirian van Leeuwen
  Mirian van Leeuwen zegt:

  Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum!
  Gewéldig om langs de zijlijn gezien te hebben hoe Paulusse bedrijfsopleiding van een one-woman show is uitgegroeid naar een bedrijf wat nog meer bedrijven mag helpen met goede opleidingen. Met een heus team aan bevlogen mensen. Dit is de next level waar Martine het een paar jaar geleden over had, de wens is werkelijkheid geworden. 🙂
  Super goed gedaan!

  Groetjes Mirian

  Beantwoorden
  • Martine Paulusse
   Martine Paulusse zegt:

   Ha Mirian,
   Dankjewel! Wij zijn ook echt heel blij met wat er nu staat – en vanuit onze kant kijken we weer mee naar alle mooie dingen die jij doet.
   Groetjes,
   Martine

   Beantwoorden
 2. Hildegard Pouwels
  Hildegard Pouwels zegt:

  Lieve Martine,

  Je brengt al vijftien jaar in de praktijk waar je in gelooft: educatie opent een nieuwe wereld!
  Al veel bedrijven hebben kunnen profiteren van jullie aanpak en je eigen groei geeft aan dat je precies de juiste snaar weet te raken.
  Ik wens Paulussebedrijfsopleidingen een sprankelende voortzetting en een welverdiende felicitatie met het lustrum.

  Lieve groet,

  Hildegard

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *