Maar wat doen jullie nou precies?!

Die vraag krijgen we heel vaak. Omdat we vorig jaar 12,5 jaar bestonden, besloten we dit uit te leggen in een jubileumboekje. Naast de uitleg over hoe wij werkplekopleiden inzetten bij bedrijven, vertellen onze klanten waarom zij voor deze methodiek kiezen.

Dit boekje gebruikten we ook om aan onze klanten ons nieuwe logo te laten zien en we kozen twee kaften. Op de losse cover staat ons oude logo en aan de binnenzijde ons verhaal van de afgelopen 12,5 jaar. Op de vaste cover staat ons nieuwe logo.

Ons boekje is gemaakt door Petra de Krom van Studio Pitz en telt 40 pagina’s. Hier zie je enkele voorbeelden. Ben je benieuwd naar meer en wil je ook een boekje ontvangen? Neem dan even contact met ons op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *