Een frisse start

Houd jij ook zo van een frisse start? Natuurlijk kun je iedere dag een nieuwe start maken, maar een nieuw jaar blijft iets magisch houden. Beginnen met een lege agenda en deze vullen met allerhande afspraken. (ja – het is iets uit de vorige eeuw, maar Martine werkt nog steeds met een papieren agenda)
Nog niet weten wie je gaat ontmoeten, nog niet weten welke verrassingen ons te wachten staan. Wij houden ervan!

We begonnen dit jaar extra goed met een aantal vrije dagen. Vol energie zijn we vandaag echt aan de slag gegaan. De eerste verrassing hebben we binnen – een mooi nieuw project. We mogen “Business fundamentals” maken – modules die nieuwe medewerkers helpen de weg vinden in hun nieuwe bedrijf. Een toepasselijkere start van het jaar konden we ons niet wensen!
En die lege agenda die klaar lag…, die is inmiddels behoorlijk gevuld!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *