12,5 jarig jubileum, dat moet gevierd worden!

Taartmomentje!

Paulusse Bedrijfsopleidingen bestaat 27 december 12,5 jaar. Een mijlpaal waar we graag bij willen stilstaan. De afgelopen maand hebben we dit jubileum samen met verschillende klanten gevierd in de vorm van taartmomentjes; een moment om samen koffie te drinken, te genieten van een stukje taart en te vertellen dat we onze klanten dankbaar zijn. Want iedere klant helpt ons verder in onze missie: iedere medewerker in de levensmiddelenindustrie expert maken op zijn werkplek.

We vonden het super leuk om ons jubileum te vieren met onze klanten en hebben genoten van ieder taartmoment. Om dit gevoel nog even vast te houden, willen we in het eerste kwartaal van 2020 nog meer taartmomentjes plannen! Bij ieder levensmiddelenbedrijf dat ons uitnodigt voor kennismakingsgesprek, nemen wij een taart mee voor bij de koffie.

Mogen we bij jou op de koffie komen?