Zwanenberg

In Voorthuizen stond de voormalige Struik fabriek, in 2023 sluiten op deze locatie de deuren. De productielijnen voor hotdogs verhuizen naar Oss. Een hele productielijn verhuizen vraagt om een zorgvuldige voorbereiding.

Paulusse Bedrijfsopleidingen maakte een opleiding terwijl de lijn in Voorthuizen nog volop in productie was. De kennis verhuist dus mee naar Oss. Dat is belangrijk, omdat niet alle operators meeverhuizen. Bij Zwanenberg Oss is werkplekopleidingen al meer dan 10 jaar gewoon. Het was dan ook een logische keuze om ook voor deze lijn een werkplekopleiding te laten ontwikkelen.

Bij het opstarten van de verhuisde productielijn kunnen medewerkers direct aan de slag met de modules. Hierdoor leren ze niet alleen wat er van hen wordt verwacht op de lijn, maar ook waarom.

In Voorthuizen was in de loop van de tijd heel veel kennis opgebouwd over de hotdoglijn. Toen we hoorden dat de lijn naar Oss ging verhuizen, was werkplekopleidingen voor ons de logische manier om deze kennis te borgen. Voor iedere afdeling van de lijn was de werkplekopleiding klaar voordat de lijn werd opgestart. Operators kunnen aan de hand van de modules alvast kennismaken met hun nieuwe werkplek.”

Hilda de VriesOpleidingscoördinator
Controle gewicht worstjes
Blikjes knakworstjes