Oktober

Op verschillende plaatsen in de Kempen biedt ouderenzorgorganisatie Oktober hoogstaande zorg aan haar cliënten; mensen met een lichamelijke beperking of ziekte. Oktober heeft verschillende woonzorglocaties, een dagbestedingshuis en een hospice. Oktober wil graag dat de maaltijd voor haar cliënten een rustpunt is waar echt naar uitgekeken wordt. Daarom wordt er aan het bereiden en serveren hiervan veel zorg besteed. De groepsassistenten zijn de dragende kracht achter het verstrekken van eten

en drinken.

Voor de groepsassistenten ontwikkelde Paulusse bedrijfsopleidingen een speciaal leer- en ontwikkeltraject opgesteld. In dit duurzame traject komen alle aspecten van eten en drinken voor de cliënten aan bod. Hiermee wil Oktober nog meer aandacht geven aan eten en drinken voor haar cliënten.

Meer weten? Lees hier verder over duurzaam opleiden bij Oktober.

“Je merkt dat de mensen echt actief zijn. Ze zijn gemotiveerd, gezond gespannen voor een examen en willen dit ook echt laten slagen. Er zijn al heel veel mijlpalen gehaald en daar zijn we heel trots op! Deze nieuwe manier van leren draagt bij aan de hoogstaande zorg die Oktober wil bieden en uitstralen.”

Cor MaasCoördinator Eten & Drinken