HAK: Werkplekopleidingen voor kwaliteit en groei HAK De operators van HAK produceren dagelijks lekkere en gezonde producten in pot of stazak, waardoor het voor consumenten makkelijker en smakelijker wordt om groenten en peulvruchten te eten. HAK streeft… Bekijk case
Zeelandia: een schat aan kennis en ervaring doorgegeven door werkplekopleidingen Zeelandia Na meer dan 100 jaar heeft Zeelandia een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, die veelal in de hoofden zit van medewerkers die al lange tijd werkzaam zijn bij het… Bekijk case
Werkplekopleiding bij Nutricia Zoetermeer: Hoogwaardige medische voeding en voedselveiligheid Nutricia Zoetermeer In Zoetermeer produceert Nutricia vloeibare medische voeding. De hoge eisen die worden gesteld aan kwaliteit en voedselveiligheid vragen om operators die niet alleen de apparatuur goed kunnen bedienen, maar ook… Bekijk case
Emmi: Werkplekopleiding voor geitenmelkproducten Emmi Paulusse Bedrijfsopleidingen ontwikkelde een reeks modules om medewerkers stap voor stap wegwijs te maken op hun nieuwe werkplek. Dankzij deze werkplekopleiding weten de operators precies hoe ze hun werk moeten… Bekijk case
GNT: Marktleider in kleurende levensmiddelen met focus op innovatie GNT GNT, gevestigd in Mierlo, is een ambitieus en innovatief familiebedrijf dat internationaal opereert. Met het merk EXBERRY® is GNT marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen, die worden gebruikt voor… Bekijk case
Máxima Medisch Centrum: Werkplekopleiding voor voedingsassistenten Máxima Medisch Centrum In Eindhoven en Veldhoven biedt het Máxima Medisch Centrum de beste zorg en persoonlijke aandacht aan patiënten. Onderdeel van deze zorg is het verstrekken van goede voeding. Bekijk case
Zwanenberg: Behoud van kennis bij verhuizing van een productielijn Zwanenberg In Voorthuizen stond de voormalige Struik-fabriek, maar in 2023 sluiten de deuren op deze locatie. De productielijn voor hotdogs verhuist naar Oss. Het verplaatsen van een volledige productielijn vereist een… Bekijk case
Nutricia Haps: Werkplekopleiding voor nieuwe productiemedewerkers Nutricia Haps In Haps (Cuijk) opende Danone in maart 2019 een ultramoderne fabriek voor de productie van babyvoeding. Deze nieuwe omgeving bracht voor alle productiemedewerkers een nieuwe werkplek met zich mee. Bekijk case
Oktober: Duurzaam opleiden van groepsassistenten in de ouderenzorg Oktober Ouderenzorgorganisatie Oktober streeft ernaar dat de maaltijd voor cliënten een rustpunt is waar echt naar uitgekeken wordt. Daarom wordt veel zorg besteed aan het bereiden en serveren van maaltijden, waarbij… Bekijk case
Mead Johnson: Training voor mentoren in de babyvoeding productie Mead Johnson In Nijmegen produceert Mead Johnson premium babyvoeding voor de grootste markt ter wereld: China. De productie gebeurt met uiterste zorg door ervaren productiemedewerkers. Bekijk case
Growers United: Efficiënte opleiding voor seizoensmedewerkers Growers United In Maasdijk staat de nieuwe verpakkingshal van Growers United, waar tomaten, aubergines, puntpaprika’s en komkommers met zorg worden verpakt. Aangezien deze groenten seizoensproducten zijn, bereikt de productie een piek in… Bekijk case
Hygiëneplan: Werkplekopleiding voor industriële reiniging Hygiëneplan Hygiëneplan, gevestigd in ’s-Hertogenbosch, is gespecialiseerd in industriële reiniging en zorgt ervoor dat hun klanten in een schone en veilige omgeving kunnen werken. Om deze belofte waar te maken, is… Bekijk case