Hygiëneplan

Hygiëneplan in ’s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in industriële reiniging. Hygiëneplan zorgt ervoor dat hun klanten schoon en veilig kunnen werken. Om deze belofte waar te maken, is het belangrijk dat al het personeel goed is opgeleid. Bij een aantal klanten betekent dit niet alleen dat er kennis van schoonmaken nodig is, maar ook specifieke kennis over de regels binnen het bedrijf.

Paulusse bedrijfsopleidingen heeft Hygiëneplan geholpen met het opzetten van een werkplekopleiding voor de medewerkers van één van hun klanten. Nieuwe medewerkers kunnen hierdoor snel zelfstandig aan de slag bij dit bedrijf. De medewerkers sluiten hun inwerkperiode af met een toets, zo zijn ze altijd aantoonbaar bekwaam.

“Onze klanten verwachten een hygiënische omgeving. Nieuwe medewerkers weten niet altijd wat dit betekent en waarom dit zo belangrijk is. Onze opleiding helpt hen hierbij en zorgt ervoor dat het inwerken gestructureerd en goed verloopt. Ik ben er trots op dat we deze stap hebben gezet en zeer tevreden met het resultaat.”

Coen van DiepenbeekDirecteur Hygiëneplan
Medewerker van Hygiëneplan reinigt een productieafdeling.