ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Groeien in je functie met: WerkPlek Opleiden.

Op dit leuke artikel over ons in het personeelsmagazine Zeelandia Info, over Werkplekopleidingen (WPO) reageerde Corne Verlind, management bij Zeelandia het volgende:

“In een langdurige samenwerking met Paulusse Bedrijfsopleidingen zijn al onze operators in onze vijf Zeeuwse fabrieken opgeleid tot minimaal mbo niveau volgens de principes van werkplek opleiden (WPO). Dagelijks plukken wij nog de vruchten van de verbetercultuur die mede door WPO tot stand is gekomen.”

Corne VerlindManaging Director | Zeelandia HJ Doeleman BV

Zoek je een betrouwbare en professionele partij om bedrijfsopleidingen / werkplek opleidingen te implementeren dan kan ik Paulusse bedrijfsopleidingen van harte aanbevelen! Martine (Paulusse bedrijfsopleidingen) hebben we ingehuurd om WerkPlek Opleiden (WPO) vorm te geven en te implementeren op de productielocatie bij Zeelandia HJ Doeleman bv. Zeelandia is een grondstoffenleverancier van brood- en banketproducten. In Zierikzee werken er dagelijks 80 operators om onze producten met de juiste kwaliteit te produceren. WPO helpt ons de operators naar een hoger niveau te tillen. Wij waren op zoek naar een professionele partij die naast levensmiddelen kennis ook veel didactische kennis in huis heeft.

Daarnaast was een belangrijke vereiste “aandacht voor de mens”. Martine haar goede voorbereidingen, hoge mate van enthousiasme en authenticiteit vielen meteen op tijdens de eerste gesprekken. Ze beloofde ons WerkPlek modules, volledig afgestemd op de werkplek van de operators, zonder ballast. Ze heeft haar beloftes meer dan waar kunnen maken. Er liggen per productielijn een waardevolle opleiding waar de nieuwe en bestaande medewerkers veel van leren. Martine is een verantwoordelijke en betrouwbare partner, afspraak = afspraak. Ze heeft het WerkPlek opleiden bij Zeelandia, samen met de operators en inhoudsdeskundigen, vanaf de basis vorm gegeven. Gedurende het ontwikkelen van WPO begeleid ze het proces op macro en micro niveau, kijkt vooruit, signaleert uitdagingen en schrijft ze de WerkPlek Opleidingen.

Martine heeft de kwaliteit om met alle lagen in onze organisatie om tafel te kunnen zitten. Zoek je een betrouwbare en professionele partij om bedrijfsopleidingen, werkplek opleidingen te implementeren dan kan ik Paulusse bedrijfsopleidingen van harte aanbevelen.

Jantine StinsAdviseur opleiden en ontwikkelen | Zeelandia

We werken nu ongeveer al een jaar samen met Martine Paulusse, met erg veel genoegen. Ze heeft op onze vestiging in Cuijk op een zeer professionele wijze de totale werkplekopleiding voor operators en logistiek medewerkers vormgegeven, in nauwe samenwerking met onze medewerkers. Martine werkt zelfstandig, snel, zorgvuldig en commiteert zich aan deadlines. Ze is in staat om snel relaties op te bouwen met zowel operators als leidinggevenden binnen onze organisatie, wat buitengewoon prettig is. Door haar objectieve en kritische blik op opleiding binnen onze industrie, is zij tevens een goede sparringspartner bij opleidingsvraagstukken. Ik werk graag met haar samen!

Maike te WoerdLearning & Development Manager | Nutricia

Martine en ik hebben samen een aantal projecten geschreven voor het voortgezet onderwijs zoals een CSI project waarin 13 verschillende vakken werden geïntegreerd, in samenwerking met de politie Veldhoven (uitgezonden op tv) en een project maatglaswerk t.b.v. de binasvakken. Ik heb Martine leren kennen als een zeer deskundig en bijzonder collegiaal persoon.

Coby RijkersDocent biologie | Sondervick College

Martine heeft gedurende een langere periode voor ons bedrijf opleidingsmodules ontwikkeld. Als ontwikkelaar van opleidingen heeft zij diverse modules voor de productielijnen geschreven. Ze werkt heel zelfstandig aan de projecten en zorgt voor een goede voortgang. Daarbij is ze ook nog in staat om , op beleidsniveau, een goede sparringpartner te zijn m.b.t. het ontwikkelen van een goed opleidingsplan. Door haar werkervaring in de levensmiddelenindustrie en in het onderwijs kan ze heel goed inschatten wat operators dienen te weten en op wat manier de leerstof aangeboden kan worden. Daarbij is Martine gewoon een prettige persoon om mee samen te werken.

Jose van ReijmersdalOpleidingscoordinator | Unilever Nederland Foods Factories B.V. Sourcing Unit Oss

Internationale Vrouwendag 2012 was een mooie aanleiding om samen met Martine een leuke en leerzame workshopdag te organiseren voor Drukke Dames netwerkgroep. Ik heb Martine in de aanloop en tijdens deze dag Martine Paulussa leren kennen als zeer vakkundig, betrouwbaar en altijd opgewekt. Martine is iemand die helder voor ogen heeft wat ze wil en waar ze voor staat.

Inge SavenijeProject medewerker | GGzE

Martine is een kanjer in het bijscholen, duidelijk, rustig en vooral zeer geduldig. Voor mijn gevoel heeft zij op al mijn vragen wel een antwoord, heerlijk! Een aanrader dus.

Corien KoningEigenaar | Ratjetoe Creatieve Uitspattingen

Martine is een professionele, daadkrachtige en creatieve ondernemer en een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken. Ze heeft de nodige kennis van zaken in haar vakgebied, en daarnaast altijd verrassende en originele ideeën als het aankomt op het organiseren van evenementen. Als mede-oprichter van netwerkgroep Drukke Dames heb ik Martine leren kennen als een zeer fijne ‘collega’ waar je op kunt bouwen en die dankzij haar creativiteit en presentatietalent een onmisbare schakel is in de organisatie.

Monique FuchsArt Director | Studio De Rode Muis - Visuele Communicatie